Japan, Thailand hot gaming topics for 2023 thinks Spectrum
toto

Japan, Thailand hot gaming topics for 2023 thinks Spectrum

Spectrum disorot investigasi probabilitas lan kesesuaian sing diantisipasi sing ana hubungane karo resort casino sing wis diusulake ing Osaka lan Nagasaki, kanthi nganggep manawa rencana kasebut ngliwati rintangan sing disetujoni dening panguwasa nasional Jepang, sawise tawaran kasebut diajukake ing pungkasan April. Miturut koresponden Jepang GGRAsia, bakal dadi operator lan investor kanthi saham ekuitas luwih saka […]

toto

Suncity nolak klaim game online sing digawe ing media Cina

Macau junket investor Suncity Group wis ditanggepi a statement nolak lapuran ing media China daratan sing account iki melu apa negara didhukung Informasi Result SDY Ekonomi Saben lan agensi warta Xinhua diarani minangka “game online” lan “totoan proxy”. Nanging Suncity Group sing dicekel pribadi mbalik, ujar manawa “ngutuk banget” laporan saben dina Informasi Ekonomi awal, […]

toto

US $ 600mln kebejatan gendero dening The 13 Macau backer

South Shore Holdings Ltd, pangembang The 13 Hotel, fasilitas Macau sing lagutogel kepengin duwe casino, wis dielingake shareholders sing ngarepake mundhut ageng ing taun financial rampung 31. mars saka taun sadurunge. South Shore marang Bursa Saham Hong Kong, Selasa: “Perusahaan ngarep-arep nggawe kebejatan kira-kira HKD4.7 milyar [kira-kira US $ 601.69 yuta] ing jumlah aset ing […]

toto

Wynn Resorts unveils US $ 2bln Wynn Palace extension

operator Casino Wynn Resorts Ltd announced ana ing Amerika Serikat plans Unitogel kanggo expansion dawa-diantisipasi sawijining Macau casino resort Wynn Palace. Kaca lan baja Crystal Pavilion (digambarke ing rendering artis) – minangka grup wis dijuluki iku – lan gadhah 650-kamar menara hotel, wis kira-kira awal biaya US $ 2 milyar. Iku bakal ing tanah ing […]

toto

Regulator ketemu Macau casino ops ing skandal online Suncity

Pengatur game Macau ketemu ana karo wakil saka enem operator casino kutha. Patemon mèlu laporan media ing China daratan sing Macau junket investor Suncity Group melu apa iki diarani ing warta minangka “game online” lan “totoan proxy”. Ing rapat kapisah ing dina sing padha, regulator casino ketemu karo wakil saka badan perdagangan junket-sektor lokal, kanggo […]

toto

Konami kang Fortune Piala nambah macem-macem casinos Asia: exec

Casino peralatan account game balap jaran Konami kang “Fortune Cup” fitur sumilir kanggo pelanggan ing jubin casino ing Asia, ngandika Matthew Loon Result SDY (digambarke), manager produk lan marketing kanggo Konami Australia Pty Ltd. “Saiki wis diinstal ing Wynn Palace lan Wynn Macau, lan kita kudu sawetara [unit liyane] diinstal ing pungkasan taun ing Macau,”Ngandika […]

toto

Unit Melco Resorts mundhakaken US $ 600mln liwat cathetan kurban

Melco Resorts Finance Ltd ujar manawa wis rega 100 persen penawaran Result SGP internasional kanthi regane $ 600 yuta kanthi 5,625 persen cathetan senior amarga 2027. Perusahaan ditanggepi ana statement ditulis ngandika bakal nggunakake neruske net saka kurban kanggo mbayar maneh bagean saka jumlah diselang ing 2015 dening anak perusahaan, Melco Resorts (Macau) Ltd, ing […]

toto

Ramalan Wynn kanggo Crystal Pavilion agresif: analis

operator Casino taksiran Wynn Resorts Ltd kanggo pangentukan tambahan saka mung-ngumumake US $ 2 milyar phase extension pisanan ing Wynn Palace in Pengeluaran HK Macau “katon rada agresif”, ngandika ana cathetan saka JP Morgan Securities (Asia Pasifik) Ltd. Ing Amerika Serikat basis Wynn Resorts – tiyang sepah operator Macau Wynn Macau Ltd – wis dicethakaké […]

toto

Suncity Macau tender ngarep-arep babras dening baris online: sarjana

pangarep-arep merek Suncity menang lisensi casino Macau ing proses retender umum samesthine – amarga amarga enem konsesi ana kutha kadaluwarsa ing Keluaran SGP 2022 – bisa uga wis ditangani jotosan dening panyokro bowo ing media daratan Cina sing difasilitasi online gambling . Dadi ngandika sawetara komentator ing komentar kanggo GGRAsia. Ambisi Suncity kanggo lisensi Macau […]

toto

Casino panyedhiya logistik TKHS yakuwi kanggo tilas global

panyedhiya logistik casino basis Asia TKHS Group wis plans kanggo nambah tekan kanggo bagean liyane ing donya. Dadi ujare direktur eksekutif perusahaan Togel SDY kasebut, Samuel Wilson. “Aku ndeleng kita pancene ganti saka perusahaan Asia-sentris menyang perusahaan global bener,”Pak Wilson (digambarke) marang GGRAsia ing Interview. Iku nderek debut tenan ing Australia, lan keterlibatan ing proyèk […]