Casino panyedhiya logistik TKHS yakuwi kanggo tilas global
toto

Casino panyedhiya logistik TKHS yakuwi kanggo tilas global

panyedhiya logistik casino basis Asia TKHS Group wis plans kanggo nambah tekan kanggo bagean liyane ing donya. Dadi ujare direktur eksekutif perusahaan Togel SDY kasebut, Samuel Wilson.

“Aku ndeleng kita pancene ganti saka perusahaan Asia-sentris menyang perusahaan global bener,”Pak Wilson (digambarke) marang GGRAsia ing Interview. Iku nderek debut tenan ing Australia, lan keterlibatan ing proyèk casino ing Siprus lan pembangunan non-game ing California ing Amerika Serikat.

“Kita kudu mikir apa sing kudu ditindakake supaya bisa teka,” ujare, nuduhake ekspansi global.

“Ana investasi tartamtu sing kudu ditindakake, lan kita kudu nggawe wong sing tepat. Nanging iki pancen arah sing dakdeleng, “tambah Pak Wilson.

Pak Wilson ngadegake TKHS ing 2013. Perusahaan iki minangka panyedhiya layanan logistik kanggo industri game lan perhotelan, kanthi kantor ing wolung lokasi. Kabeh nyimpen siji yuridiksi casino: Macau, Filipina, Vietnam, China Pengeluaran SDY daratan, Hong Kong, Korea Kidul, Australia lan Singapura. Klompok iki duwe sekitar 200 staf; Macau, Filipina lan Australia saiki dadi pasar utama.

TKHS nyedhiyakake manajemen logistik kanggo fase sadurunge lan sawise mbukak properti casino. Sing terakhir kalebu renovasi lan remodeling papan. Pakaryan perusahaan kasebut wiwit saka truk lintas wates lan layanan kargo internasional nganti bea cukai lan layanan instalasi ing situs.

Sadurunge netepake TKHS, Pak Wilson kerja ing operasi Las Vegas Sands Corp ing Asia. Dheweke melu manajemen logistik kanggo Venetian Macao ing distrik Cotai Macau lan Marina Bay Sands ing Singapura.

Dheweke ngandhani GGRAsia salah sawijining bidang keahliane perusahaan yaiku nyedhiyakake dhukungan logistik khusus ing negara berkembang. “Iki minangka papan sing bisa nggawe bedane: negara sing wong-wong berjuang kanggo ngrampungake lan ngrampungake.”

Tantangan logistik ing negara berkembang asring kalebu sesambungan karo adat kanggo transportasi peralatan casino, ngandika Pak Wilson. “Asring aturan Keluaran HK kasebut ora jelas, utamane nalika dolanan minangka barang anyar ing negara kasebut.”

Crown Sydney karya

Pak Wilson marang GGRAsia tenan wis sibuk ing taun anyar ing netepake ngarsane ing Australia. TKHS bubar diangkat dadi panyedhiya layanan logistik kanggo Crown Sydney casino -proyèk hotel, lagi ing construction ing Barangaroo, Sydney, New South Wales. Properti kasebut dikembangake dening operator berbasis Australia Crown Resorts Ltd.

“Kita uga duwe sawetara proyek hotel ing Sydney,” ujare eksekutif TKHS. “Ana pasar gedhe ing Australia, ana akeh sing ora mung kanggo game, nanging uga keramahan umum.”

Ing Eropah, TKHS nyedhiyakake dhukungan logistik kanggo operator kasino Melco International Development Ltd. Sing terakhir duwe lisensi monopoli saka Republik Siprus lan ngembangake sawetara properti ing kana. Kasino utama City of Dreams Mediterranean samesthine bakal mbukak ing 2021.

Mbalik ing Asia, TKHS wis kasedhiya layanan kanggo Gongzi Jeju Casino , properti sing dibukak ing 2017 ing pulo liburan Korea Selatan Jeju. TKHS saiki nggoleki kesempatan bisnis potensial nglibatno proyèk casino kang dikembangaké ing Incheon, cedhak ibukutha Korea Selatan Seoul, mungguh dening operator US basis Caesars Entertainment Corp lan Mohegan Gaming lan Hiburan.

TKHS uga wis nindakake pakaryan kanggo proyek non-game ing Singapura, kalebu properti Raffles sing apik. Pak Wilson ngandika tenan iki looking kanggo njaluk melu ing sektor game kutha-negara kang, sawise woro-woro sadurungé taun iki ekspansi ing loro resorts casino Singapura .

“Japan metu ana nanging kanggo kita iku banget awal,”Pak Wilson ditambahake, ing referensi kanggo proses aktif kanggo legalize operasi casino ing negara. Sawetara pengamat ujar manawa properti game pertama ing pasar kasebut bakal dibukak ing 2025 paling awal.

Pasar liyane ing Asia sing dideleng TKHS kalebu Kamboja lan Vietnam.

Sibuk ing Filipina

Filipina saiki dadi pasar paling gedhe kanggo TKHS babagan volume kerja. tenan wis kasedhiya layanan logistics kanggo pangembangan sawetara resorts casino in Hiburan City, ing ibukutha negara kang Manila. Sing kalebu City of Dreams Manila lan Okada Manila.

“Apa sing kita deleng saiki akeh pembangunan ing njaba Manila: ing Cebu, ing Clark, ing kana kita lagi sibuk,” ujare Pak Wilson.

Kajaba iku, TKHS uga melu nyedhiyakake layanan logistik sing terus-terusan kanggo properti sing wis beroperasi ing Filipina, kalebu kanggo pasokan panganan lan omben-omben lan umbah-umbah.

Ing Macau, Pak Wilson ngandika pasar casino saiki madhep “a lull” ing syarat-syarat pembangunan project anyar, kang wis impact ing lintasan TKHS. “[Bisnis] saya tuwuh sawetara taun kepungkur. Aku bakal ujar manawa taun iki wis stabil, “ujare Pak Wilson marang GGRAsia.

Dheweke nambahake: “Akeh operator mikir babagan, kanthi proses nganyari maneh lisensi sing bakal teka ing 2022, kepiye carane nambah properti; Dadi, aku ngarepake yen ing 2020 lan 2021 bakal ana gelombang kerja anyar sing bakal ditindakake.

Pak Wilson diterangno sing wis ana “panjaluk kuwat” kanggo layanan sing diwenehake dening TKHS babagan proyèk mbenake kanggo situs casino ana ing Macau. “Umume renovasi iki kedadeyan ing bangunan operasional: pakaryan ditindakake saben lantai, wilayah miturut wilayah, tegese logistik penting banget lan klien butuh wong sing ngatur kanthi profesional.”

Kanggo ndhukung operasi ing Macau, TKHS nyiyapake ing 2017 fasilitas gudang ing Cotai. Perusahaan kasebut uga ngupaya nambah panggunaan gudang ing daratan China kanggo ngontrol biaya.

Ditakoni babagan carane Jembatan Hong Kong-Zhuhai-Macau, dibukak Oktober kepungkur, mbantu operasi ing TKHS, Pak Wilson ujar manawa pengaruhe wis diwatesi. “Akeh kargo sing teka menyang Hong Kong – apa segara utawa angkutan udara – isih teka ing feeder barges sewengi [kanggo Macau],”Ngandika.

“Apik yen kita bisa nindakake transportasi dalan liyane, amarga uga luwih fleksibel: sanalika kiriman teka, sampeyan bisa mlebu ing truk lan nggawa menyang Macau.”

TKHS kalebu ing antarane klien mayoritas operator casino ing Macau. Perusahaan kasebut wis melu dadi pemasok layanan logistik ing sawetara proyek resort paling anyar sing dikembangake ing Cotai, kayata Studio City, Wynn Palace lan MGM Cotai.

Perusahaan kasebut uga wis nggedhekake ngarsane menyang Pulo Hengqin, sing wis dadi bagean saka daratan China. TKHS nyedhiyakake layanan logistik menyang taman hiburan sing durung dibukak Lionsgate Entertainment World, bagéan saka Novotown, proyek non-game sing dikembangake ing Pulo Hengqin.