Japan, Thailand hot gaming topics for 2023 thinks Spectrum
toto

Japan, Thailand hot gaming topics for 2023 thinks Spectrum

Spectrum disorot investigasi probabilitas lan kesesuaian sing diantisipasi sing ana hubungane karo resort casino sing wis diusulake ing Osaka lan Nagasaki, kanthi nganggep manawa rencana kasebut ngliwati rintangan sing disetujoni dening panguwasa nasional Jepang, sawise tawaran kasebut diajukake ing pungkasan April.

Miturut koresponden Jepang GGRAsia, bakal dadi operator lan investor kanthi saham ekuitas luwih saka 5 persen ing skema resort terpadu (IR) – lan manajer senior entitas kasebut – bakal tundhuk pemeriksaan probity, sing biasane dadi tanggung jawab. saka Jepang Casino Komisi Regulatory.

Ing mriksa probity bakal conducted mung sawise pamaréntah nasional sarujuk IR District Development Plans, minangka ditetepake ing aturan casino-related bangsa.

Menteri sing tanggung jawab ing departemen pamrentah Jepang sing ngawasi Totobet HK proses aplikasi IR nolak menehi komentar marang para wartawan ing dina Senin babagan kapan panguwasa bisa nggawe woro-woro babagan aplikasi Osaka lan Nagasaki.

Ora mungkin Resor casino bisa mbukak ing Jepang sadurunge pungkasan dekade saiki, adhedhasar jadwal sing ana.

Nang endi wae ing Asia, Spektrum wis klebu Thailand ing 2023 dhaftar tren ndhuwur, ngandika negara “kamungkinan bakal legalize game casino “, nanging ” efforts kanggo èfèktif ngatur game bakal mbukak masalah “.

Konsultan industri uga kasebut ing pasar game diadegaké ing Australia lan Macau, ing dhaftar tren ndhuwur sawijining.

“Various negara Australia bakal reformasi pendekatan kanggo angger casino ing cahya saka Crown lan Star panemon peraturan mungguh 2021 lan 2022,”Spectrum ngandika.

Kanggo pasar Macau, konsultasi kasebut ujar manawa China bakal “mbukak maneh watese” ing “awal 2023”. Sing dimangerteni minangka referensi kanggo lelungan mlebu menyang daratan China saka Hong Kong lan Taiwan, lan bisa uga luwih adoh.

Ing jaman pra-pandemi Hong Kong wis diwenehake circa 15 persen Macau casino revenue game reged miturut sawetara Analysts. Nalika Macau duwe pengaturan perjalanan sing biasane bebas karantina karo daratan China, pamrentah Macau ujar manawa ana kemungkinan kudu terus nyelarasake aturan mlebu dhewe kanggo wong sing lelungan liwat Hong Kong, kanthi kabijakan Pragmatic play panguwasa daratan.

“Nalika China kamungkinan bakal mbukak maneh tapel watese ing awal 2023, iku tetep ora cetha carane akeh VIP lan massa Cina pemain bakal bali menyang pasar Asia pisanan, amarga downturn ekonomi lan crackdown China ing jaban rangkah gambling lan tightening saka dhuwit metu saka negara. konsultasi nyatakake.

Klompok perbankan Morgan Stanley ngandika ing presentation ing Global Gaming Expo (G2E) Asia 2022, ing Agustus, sing pasar casino Asia-Pasifik adhedhasar tanah wis ilang bab 80 persen saka revenue gambling VIP wiwit 2019, biasane amarga anané. rollers dhuwur Cina.

Spectrum 2023 lookahead uga disebutake kamungkinan terus wutah saka sektor iGaming.

“Upaya kanggo legalize iGaming ing Amerika Serikat bakal nambah, minangka Data Sydney loro kasino ritel lan panyedhiya independen ndeleng iGaming minangka vertikal duwe bathi sing entuk penganut ing statehouses,”Sa Spectrum, referrring kanggo legislatif negara US.

Sanadyan ditambahake yen ing tampilan, “njaba AS, penegak hukum lan regulator bakal push bali ing perusahaan game digital dilisensi ing yuridiksi kayata Malta lan Filipina”.