Konami kang Fortune Piala nambah macem-macem casinos Asia: exec
toto

Konami kang Fortune Piala nambah macem-macem casinos Asia: exec

Casino peralatan account game balap jaran Konami kang “Fortune Cup” fitur sumilir kanggo pelanggan ing jubin casino ing Asia, ngandika Matthew Loon Result SDY (digambarke), manager produk lan marketing kanggo Konami Australia Pty Ltd.

“Saiki wis diinstal ing Wynn Palace lan Wynn Macau, lan kita kudu sawetara [unit liyane] diinstal ing pungkasan taun ing Macau,”Ngandika marang GGRAsia, referring kanggo sifat operator casino Macau Wynn Macau Ltd.

Piala Fortune diterangake minangka “multi-stasiun” game balap jaran sing nggabungke mekanika arcade game jaran-racing tradisional karo kecanggihan teknologi digital kanggo totoan lan presentation game.

“Kita uga wis diinstal ing pasar liyane lan kasino kayata Star Vegas,”Pak Loon ngandika, referring kanggo Star Vegas Resort lan Club. Panggonan iki dikelola dening Donaco International Ltd sing kadhaptar ing Australia ing Poipet, Pengeluaran SDY sawijining kutha kasino ing Kamboja cedhak tapel wates negara karo Thailand.

“Iki wis apik banget kanggo kita. Lan iku titik prabédan kanggo panggonan; kuwi sing disenengi para operator,” ujare Pak Loon.

Filipina terus dadi pasar utama kanggo account peralatan casino Konami, kang bagéan saka Jepang Konami Holdings Corp.

Concerto Stack slot machine kabinèt merek karo layar ing 4K-resolusi “kudu dirilis ing pasar Philippine ing pungkasan taun tanggalan iki,”Sa Pak Loon.

Konami nawakake “Ba Fang Jin Bao” – game progresif mandiri papat tingkat – khusus liwat kabinet 4K Concerto Stack.

“Star Watch” kulawarga account saka loro-tingkat dewekan maju slot machine Keluaran SGP game disetujoni kanggo Filipina, ngandika manager. Variasi kasebut yaiku “Star Watch Fire” lan “Star Watch Magma”.

Range Star Watch wis ana ing pasar Amerika Serikat “udakara setaun saiki” ujare Pak Loon, nambahake “performa apik banget”.

Dheweke nambahake: “Saiki kita wiwit ngluncurake menyang Filipina.”