Ramalan Wynn kanggo Crystal Pavilion agresif: analis
toto

Ramalan Wynn kanggo Crystal Pavilion agresif: analis

operator Casino taksiran Wynn Resorts Ltd kanggo pangentukan tambahan saka mung-ngumumake US $ 2 milyar phase extension pisanan ing Wynn Palace in Pengeluaran HK Macau “katon rada agresif”, ngandika ana cathetan saka JP Morgan Securities (Asia Pasifik) Ltd.

Ing Amerika Serikat basis Wynn Resorts – tiyang sepah operator Macau Wynn Macau Ltd – wis dicethakaké rencana Wynn Palace kanggo “Kristal Pavilion” lan menara hotel anyar 650 kamar, sak dina investor ana ing Amerika Serikat. Menara 650-kamar kapindho bakal diterusake ing fase tambahan ing Istana Wynn, nanging durung ana anggaran utawa jadwal sing diumumake.

Presentasi dening manajemen Wynn Resorts menyang komunitas investasi kasebut nyatakake yen Crystal Pavilion bakal duwe museum seni (digambarake ing rendering), “teater hiburan sing immersive 270 derajat,” lan sing diarani “bale panganan tujuan sing nawakake a macem-macem masakan Asia regional”. Perusahaan kasebut ngarepake 7 yuta nganti 10 yuta pengunjung saben taun kanggo fasilitas anyar kasebut.

Analis JP Morgan DS Kim, Jeremy An lan Christine Wang nyathet babagan biaya sing digarisake saka fase ekstensi pisanan ing Istana Wynn sing dumunung ing Cotai: “Target bali investasi yaiku 15 nganti 20 persen, sing nuduhake EBITDA tambahan [penghasilan sadurunge bunga, pajak, panyusutan. lan amortisasi] saka US$300 yuta nganti US$400 yuta saka fase siji.

Sing diwenehake “35-persen kanggo 47-persen ngedongkrak” kanggo Wynn Palace mburi EBITDA 12-sasi, “kang misale jek sing dicokot agresif kanggo expansion utamané non-game,”Ngandika institusi.

materi presentation Rebo saka Wynn Resorts ngandika Crystal Pavilion bakal “redefine pengalaman non-game” kanggo pelanggan resort ing Macau. Ora kanthi tegas ujar manawa extension kasebut ora ana game.

Klompok casino ujar manawa kerja ing Crystal Pavilion lan menara hotel ekstra pisanan bakal diwiwiti ing “pungkasan 2021” – mung sawetara wulan sadurunge konsesi kasino Macau saiki Wynn Macau Ltd bakal kadaluwarsa ing Juni 2022.

Perusahaan kasebut nyebutake jadwal konstruksi “36-plus sasi”, sing miturut JP Morgan nuduhake bukaan 2025 kanggo fasilitas kasebut.

Brokerage Sanford C. Bernstein Ltd nyathet konstruksi nyata bisa rampung ing Pengeluaran HK 2024. Analis institusi kasebut Vitaly Umansky, Kelsey Zhu lan Eunice Lee nulis: “Kita ndeleng ekspansi kasebut minangka pembalap pertumbuhan jangka panjang kanggo Wynn, nanging dampak jangka pendek yaiku dibatesi.”

JP Morgan lan Sanford Bernstein ngira target Wynn Resorts 2021 kanggo Macau EBITDA – kira-kira US $ 1,65 milyar lan kasebut ing presentasi Rebo – katon “konservatif”. Mangkono uga Deutsche Bank Securities Inc ing memo Rebo ing dina presentasi.

Deutsche Bank uga alluded uneg-uneg saka sawetara investor sing Wynn Resorts – wis dibukak US $ 2,6 milyar Encore Boston Harbour lan wis janji kanggo nguber multibillion-US-dollar casino rencana resort ing Jepang – bisa resiko overextending dhewe.

Analis Deutsche Bank Carlo Santarelli, Steven Pizzella lan Brian Mullan ujar ing cathetan babagan dina investor: “… crita arus kas gratis ana [teka] menyang acara kasebut.

Brokerage Nomura ujar ing memo Rebo babagan presentasi menyang investor: “Target ‘aliran kas bebas discretionary’ Wynn $ 1.68 milyar, utawa $ 16 saben Togel SDY saham, ing 2021 minangka nomer gabungan.”

Analis institusi kasebut Harry Curtis, Daniel Adam lan Brian Dobson nambahake: “Nyetel kanggo kepentingan non-kontrol ing Macau, kita ngira aliran awis gratis saben saham Wynn ing 2021 luwih cedhak karo US $ 11.40 saben saham.”

Iki “ora adoh” perkiraan Nomura US $ 12 saben saham, ujare analis broker.