Regulator ketemu Macau casino ops ing skandal online Suncity
toto

Regulator ketemu Macau casino ops ing skandal online Suncity

Pengatur game Macau ketemu ana karo wakil saka enem operator casino kutha. Patemon mèlu laporan media ing China daratan sing Macau junket investor Suncity Group melu apa iki diarani ing warta minangka “game online” lan “totoan proxy”.

Ing rapat kapisah ing dina sing padha, regulator casino ketemu karo wakil saka badan perdagangan junket-sektor lokal, kanggo ngrembug topik padha. Mangkono ngandika Macau kang Gaming Inspeksi lan Koordinasi Biro, uga dikenal dening Portugis-basa akronim DICJ sawijining, ing release penet.

Regulator nyatakake yen wis – sajrone rapat karo perwakilan operator kasino (digambarke) – ngajak perusahaan supaya “ngawasi kanthi ketat” operasi operator junket sing digarap. DICJ ditekan operator casino kudu mesthekake junkets kuwi ora bakal nggunakake operasi casino ing Macau kanggo promosi totoan online utawa telpon, loro kang ilegal ing kutha.

Regulator casino tambahan takon operator casino kanggo ketemu karo partners ing sektor junket, kanggo ngelingake wong-wong mau bab perlu kanggo “strictly tundhuk” karo aturan lan peraturan cocog.

Dokumen DICJ nyatakake wakil casino sing rawuh ing patemon janji kanggo ngleksanakake “langkah-langkah sing perlu” kanggo mesthekake operator junket tundhuk karo kabeh aturan lan peraturan sing cocog. Release regulator casino ora njlimet apa “langkah-langkah sing dibutuhake”.

Press release dening pengatur casino ora langsung dipetik direktur Paulo Martins Chan minangka nandheske sing game online ilegal ing Macau. Dheweke Pengeluaran SDY nambahake yen pemerintah lokal ora bakal ngidini industri casino kutha digunakake kanggo promosi taruhan online utawa telpon.

Rebo, GGRAsia hubungi kabeh enem operator casino Macau kang kanggo komentar ing claims marang Suncity Group, yaiku babagan panyokro bowo sing liwat panggonan game disedhiyakake ing Macau, merek wis mlebu munggah pelanggan daratan Cina kanggo aplikasi game online kasedhiya ing njaba kutha. . Ing wektu crita iki online, mung MGM China Holdings Ltd wis mangsuli.

“MGM banget ngukum lan ora bakal nampa sembarang aktivitas game online ilegal digawa metu, ing utawa saka samubarang sifat kita ing Macau,”Said a juru Result SDY wicoro perusahaan ing reply ditulis.

Peringatan kesesuaian

Ing patemon karo wakil saka badan perdagangan junket-sektor lokal, ngandika regulator casino pamaréntah Macau mbayar manungsa waé kanggo operasi mbukak dening junkets lokal, salah siji ing Macau utawa liya. Ditambahake manawa ana pelanggaran hukum – sanajan ing njaba Macau – bisa nyebabake kecocokan junket kanggo nyekel lisensi Macau.

Pengatur casino wis ketemu ana karo wakil saka Macau junket investor Suncity Group. Regulator casino ngandika rapat Selasa wis disebut supaya luwih “mangerteni kahanan” bab claims marang account.

Informasi Ekonomi saben dina sing didhukung negara, afiliasi saka kantor berita resmi China Xinhua, ngandika ing laporan ana sing wis hubungi bab “30 pemain” ngandika wis digunakake layanan game online gadhah account Suncity. Suncity Togel SDY Group sing dianakake kanthi pribadi mbalik maneh ing pratelan sing diterbitake ing dina sing padha karo laporan kasebut, ujar manawa “ngutuk banget” laporan saben dina Informasi Ekonomi. Perusahaan kasebut nambahake laporan kasebut “palsu” lan ngemot konten sing “biasane konjektur,” tambah bantahan kasebut.