Suncity Macau tender ngarep-arep babras dening baris online: sarjana
toto

Suncity Macau tender ngarep-arep babras dening baris online: sarjana

pangarep-arep merek Suncity menang lisensi casino Macau ing proses retender umum samesthine – amarga amarga enem konsesi ana kutha kadaluwarsa ing Keluaran SGP 2022 – bisa uga wis ditangani jotosan dening panyokro bowo ing media daratan Cina sing difasilitasi online gambling .

Dadi ngandika sawetara komentator ing komentar kanggo GGRAsia. Ambisi Suncity kanggo lisensi Macau kasebut kanthi jelas ing wulan Mei ing wawancara dening kantor berita Portugis Lusa sing ditindakake karo eksekutif senior Suncity Group.

Macau junket investor Suncity Group – entitas pribadi-dianakaké – wis diterangake minangka “palsu” ing statement ana idea sing pelanggan account Suncity ing Macau wis mlebu munggah kanggo app sing difasilitasi “proxy gambling “lan “game online” njaba China. . Klaim kasebut wis digawe ing outlet media daratan sing diarani Economic Information Daily lan kantor berita China resmi, Xinhua.

“Mesthekake,”Suncity Group”kesempatan dadi penawar lisensi casino Macau bakal kena pengaruh,”Amarga panyokro bowo kuwi “nggawe rekor ala,”Said Wang Changbin, direktur Gaming Teaching lan Research Center ing Macao Polytechnic Institute, ing komentar kanggo GGRAsia.

Paulo Martins Chan, direktur pengatur casino Macau, pengawasan Gaming lan Biro Koordinasi, wis reiterated ing rapat ana karo enem operator casino Macau sing game online ing Macau ilegal .

Ing patemon ing dina sing padha karo wakil saka sektor junket, Pak Chan ngelingi wong-wong sing ana sing nglanggar hukum – sanajan ing njaba Macau – bisa impact cocog junket kanggo nyekeli malah lisensi junket Macau.

Macao Polytechnic Institute Pak Wang nyathet kanggo kita: “Game online lan promosi game minangka pelanggaran pidana ing daratan China, lan pamrentah ngerti babagan pengaruh negatif ing ekonomi ing kana lan prihatin babagan carane bisa nyebabake aliran modal.”

Dheweke nambahake, babagan masalah ibukutha sing mili ing lepas pantai saka China: “Pamrentah China kuwat babagan sikap kaya sing sampeyan deleng ing conto penahanan promotor game Korea [Kidul] [ing 2015] lan penahanan Crown Resorts. eksekutif [ing 2016], “ujare Wang.

Bisnis lepas pantai bali menyang Macau?

Veteran industri kasino Ben Lee, mitra manajemen IGamiX Management and Consulting Ltd, ujar manawa publisitas negatif sing nyambungake game online menyang merek Suncity bisa duwe “efek nggegirisi ing pertumbuhan eksplosif” bisnis ing yuridiksi regional liyane – kayata Filipina. lan Kamboja – lan bener dadi apik kanggo sektor casino Macau kang, dening obah bisnis gambling bali onshore.

“Kasunyatan manawa diterbitake minangka ekspos tanpa [tindak balas dendam] eksplisit dening panguwasa bakal nuduhake manawa iki minangka peringatan kanggo kabeh wong sing bisa uga wis melu utawa dianggep wis melu game online utawa proxy. wilayah,” ujare Pak Lee ing komentar menyang GGRAsia.

Brendan Bussmann, partner ing consultancy game Global Market Advisors LLC, lan direktur urusane pemerintah, marang GGRAsia Informasi Ekonomi laporan Saben bisa duwe impact ing pangarep-arep account Suncity ing kompetisi mangsa kanggo Macau konsesi umum kanggo game.

Babagan proses retender sing pungkasan, “kegiatan sing wis ana lan sejarah ing Togel HK pasar liyane manawa saka perspektif adhedhasar tanah utawa malah online” bakal dipikirake dening panguwasa, ujare konsultan kasebut.

Dheweke nambahake: “Wiwit Macau mbukak kasino ngluwihi monopoli asli, pamrentah pusat wis menehi akeh bebaya marang kegiatan sing dideleng ora cocog karo sistem sosial-ekonomi.”

Dheweke nambahake: “Aku mikir umume operator, kalebu junket, ngerti manawa pamrentah pusat bakal tansah ngawasi kegiatan sing kedadeyan ing Macau, ing dharatan, utawa ing papan liya kanggo mesthekake yen dheweke tetep ing dalan sing wis ditemtokake.”

Kwok Chi Chung, presiden Asosiasi Promotor Game lan Hiburan Macau, badan dagang kanggo perusahaan junket kutha, marang GGRAsia manawa dheweke percaya laporan ing media sing didhukung negara utamane minangka peringatan kanggo para junket Macau supaya ora melu game online sing ora sah. kegiatan nargetake patron Cina daratan.

“Kanggo ombone tartamtu, iku [publisitas] ngirim metu bebaya ing pangarep-arep Macau junkets ngempet saka nyedhiyani sembarang layanan game online illicit,”Pak Kwok ngandika marang kita.

Dheweke nambahake manawa dheweke ora yakin apa junkets lokal bisa melu nyedhiyakake layanan game online. Nanging ngakeni bilih wiwit regulator casino Demo Pragmatic Macau ditanggepi panuntun dhumateng ing 2016 sing kapéngin kanggo ndeleng mburi sing disebut gambling proxy ing kasino Macau, promotor junket lokal wis umumé pindah operasi gambling proxy kanggo tujuan jaban rangkah ngendi format game kuwi – kanggo kang. pangerten – dilisensi.