Unit Melco Resorts mundhakaken US $ 600mln liwat cathetan kurban
toto

Unit Melco Resorts mundhakaken US $ 600mln liwat cathetan kurban

Melco Resorts Finance Ltd ujar manawa wis rega 100 persen penawaran Result SGP internasional kanthi regane $ 600 yuta kanthi 5,625 persen cathetan senior amarga 2027.

Perusahaan ditanggepi ana statement ditulis ngandika bakal nggunakake neruske net saka kurban kanggo mbayar maneh bagean saka jumlah diselang ing 2015 dening anak perusahaan, Melco Resorts (Macau) Ltd, ing fasilitas kredit revolving.

Melco Resorts Finance minangka lengen saka Melco Resorts and Entertainment Pengeluaran SGP Ltd, operator kasino sing kadhaptar ing Nasdaq.

Melco Resorts (Macau) duwe perusahaan Melco Resorts lan Hiburan sub-konsesi game ing Macau.

Melco Resorts lan Hiburan wis ngembangaken investasi ing sasi anyar. Perusahaan announced ing Mei sing mbayar 1,2 milyar dolar AS kanggo ndarbeni 19,99-persen saham ing operator game Australia Crown Resorts Ltd.

Ing briefing penet ing awal Juni, Melco Resorts lan Hiburan ketua lan direktur eksekutif Lawrence Ho Yau Lung ngandika sing perusahaan isih bakal duwe rasio pengaruh “bisa diatur” sawise menehi hasil Crown Resorts.

Melco Resorts lan Hiburan ngandika ing pungkasan Juni iku ndarbeni kabeh kapentingan tuwane ing entitas ngembangaken City of Dreams Mediterranean Keluaran SGP casino resort ing Republik Siprus. Ing kesepakatan kasebut, kanthi regane kira-kira US $ 375 yuta, Melco Resorts and Entertainment bakal entuk saham ICR Siprus kanthi ijol-ijolan 55,5 yuta unit biasa saka saham dhewe.