US $ 600mln kebejatan gendero dening The 13 Macau backer
toto

US $ 600mln kebejatan gendero dening The 13 Macau backer

South Shore Holdings Ltd, pangembang The 13 Hotel, fasilitas Macau sing lagutogel kepengin duwe casino, wis dielingake shareholders sing ngarepake mundhut ageng ing taun financial rampung 31. mars saka taun sadurunge.

South Shore marang Bursa Saham Hong Kong, Selasa: “Perusahaan ngarep-arep nggawe kebejatan kira-kira HKD4.7 milyar [kira-kira US $ 601.69 yuta] ing jumlah aset ing bagean hotel ing laporan keuangan kanggo taun kasebut.”

Perusahaan kasebut ngandhakake yen gangguan kasebut minangka perawatan akuntansi non-awis lan ora ana pengaruhe ing arus kas.

Nanging nambahake pamindhahan kasebut bakal “kanthi signifikan nambah http://178.128.120.105 kerugian klompok kanggo taun kasebut”.

Perusahaan kasebut ujar manawa auditor isih bisa nggawe pangaturan kanggo jumlah taun finansial sing bubar rampung, nanging bakal ngumumake asil kasebut sanalika bisa.

Dagang ing saham South Shore wis dilereni soko tugas wiwit Juli 2. Trading bakal tetep dilereni soko tugas nganti kabar luwih, perusahaan reiterated ing Selasa ngajokake kanggo bursa.

South Shore promosi The 13 Hotel ing Macau, sing dibukak ing Agustus 2018.

Perusahaan wis ngandika arep sijine casino ing hotel, nanging pemerintah Macau sadurunge wis ngandika iku wis ora nampa panjalukan kanggo ijin kanggo nindakaken. Panggunaan kasebut mbutuhake akses menyang lisensi game siji saka enem operator Macau saiki.

South Shore kacarita November pungkasan sing digawe mundhut net saklawasé HKD442,4 yuta ing babak pisanan financial rampung 30. September, wis digawe Lagu Togel rugi net setengah pisanan HKD23 yuta taun sadurungé.

Perusahaan kasebut nyalahake kerugian net separo paling anyar utamane amarga kenaikan biaya pendanaan, panyusutan lan amortisasi, lan biaya operasi hotel.

Ing wulan Juni, South Shore ngumumake yen, kanthi tujuan kanggo nyuda utang, wis didol kanthi rega HKD24 yuta 24 mobil Rolls-Royce sing dituku kanggo nggawa pelanggan sing apik saka The 13 Hotel.