Wynn Resorts unveils US $ 2bln Wynn Palace extension
toto

Wynn Resorts unveils US $ 2bln Wynn Palace extension

operator Casino Wynn Resorts Ltd announced ana ing Amerika Serikat plans Unitogel kanggo expansion dawa-diantisipasi sawijining Macau casino resort Wynn Palace.

Kaca lan baja Crystal Pavilion (digambarke ing rendering artis) – minangka grup wis dijuluki iku – lan gadhah 650-kamar menara hotel, wis kira-kira awal biaya US $ 2 milyar. Iku bakal ing tanah ing latar Wynn Palace dikenal minangka “paket kidul”.

Konstruksi kamungkinan kanggo miwiti ing “pungkasan 2021” lan samesthine kanggo njupuk “36-plus sasi,”Said tiyang sepah operator Macau Wynn Macau Ltd.

Target bali ing ibukutha nandur modhal minangka ditulis ing syarat-syarat pangentukan property diatur sadurunge kapentingan, taxation, panyusutan lan amortization (EBITDA) ana “15 persen kanggo 20 persen,” ngandika tiyang sepah.

Perusahaan kasebut ngarepake 7 yuta nganti 10 yuta pengunjung saben taun kanggo fasilitas anyar kasebut.

Tahap tambahan sabanjure, ing “parsel lor”, durung diumumake babagan biaya lan jadwal. Uga bakal duwe menara hotel karo ekstra 650 kamar.

Presentasi dening manajemen Wynn Resorts menyang komunitas investasi kasebut nyatakake yen fase ekstensi pisanan bakal duwe “atraksi hiburan umum sing unik,” kalebu “teater hiburan 270-degree kanthi immersive,” lan apa sing diarani ” balai panganan tujuan sing nawakake macem-macem masakan Asia regional”.

Ana uga museum seni ing “kemitraan karo museum seni kelas donya”; karya dening pematung enom Italia Edoardo Tresoldi; “kebon seni patung”; lan “instalasi interaktif”, miturut presentation.

Konsep Crystal Pavilion wis dikembangake bebarengan dening Robert AM Stern Keluaran SGP Architects LLP lan Wynn Design and Development berbasis New York City.

Istana Wynn dibukak ing Agustus 2016 kanthi biaya wiwitan $ 4,2 milyar. Klompok kasebut ujar ing presentasi Rebo yen wis nandur modal udakara AS $ 7 milyar ing Macau wiwit taun 2002.

Grup Wynn Resorts kasebut ing presentation Rebo sing – minangka bagéan saka US $ 125 mayuta-yuta phase revamp saka properti Macau asli, Wynn Macau, ing distrik casino tradisional kutha downtown – iku bakal “repositioning casino kulon” ing properti. .

Rencana revamp kalebu renovating circa 400 kamar hotel ing menara Encore nambah loro “restoran khusus” anyar jejer kanggo casino ing property Wynn Pengeluaran SDY Macau, lan ngembangaken wilayah toko saka hotel casino.

Ing dek presentasi Rebo, Wynn Resorts nerbitake pandhuan EBITDA 2021 meh $ 2,30 milyar, kalebu target EBITDA Macau kira-kira $ 1,65 milyar.